Hertha-4 De Vecht-2

11 maart 2024

Op het zonnige Vinkeveense sportcomplex moest Hertha aan de bak tegen de Vecht. Na de verliespot in de uitwedstrijd kwamen de mannen zeer gemotiveerd het veld op. Ze hadden nog een appeltje te schillen met de tegenstander. Met zeer aanvallend voetbal van beide kanten werd het een aantrekkelijke eerste helft met vele kansen over en weer. De verdediging van Hertha stond zijn mannetje en de middenvelders strooiden met passes richting de voorhoede. Beide keepers blonken uit met mooie reddingen . In de vijfenveertigste minuut kopte Rico na een corner van links keihard raak. Met de 1-0 op zak ging het richting de thee. De tweede helft was tien minuten oud toen Sebastiaan nummer twee binnen schoot. Hertha bleef maar aanvallen en met prachtig combinatiespel kwam er kans op kans en even later lag nummer drie in het net. Hertha zakte even in en daar profiteerde de Vecht van. 3-1. De mooiste aanval van Hertha kwam kort voor het einde van de wedstrijd. Bij de middenlijn pikte Ryan de bal op, liet de verdediging van de Vecht zijn hielen zien en gaf de perfecte voorzet die Sebastiaan knalhard binnen schoot. Een heerlijke wedstrijd onder leiding van goed fluitende scheidsrechter. Man van de wedstrijd is natuurlijk Sebastiaan met een echte hattrick.