Hertha 4 - VVC 9

19 februari 2024

Een zeer aanvallend ingesteld Hertha ging van af de eerste minuut richting het doel van VVC. Dat leidde tot vele kansen maar pas na een blunder van de VVC keeper werd het 1-0. Een paar minuten later schoffelde een Herta verdediger de spits van VVC onderuit. Strafschop. 1-1. Hertha trapte af en uit die aanval was het 10 seconden later 2-1. Weer een minuut later lag nummer drie in het net. Even later speelde de spits van VVC het klaar om vanaf drie meter toch de bal naast het doel te schieten. Tot de rust kreeg Herta nog een aantal mooie kansen maar trof geen doel meer. Na de thee nam Hertha weer het initiatief en voor VVC bij de les was werd goal nummer vier gescoord. Hertha deed het wat rustiger aan en zowaar kreeg VVC een aantal kansen maar Bram stond op zijn post en hield op fraaie wijze zijn doel schoon. In het laatste deel van de wedstijd schutterde de achterhoede van VVC meermaals en een foute terugspeelbal werd door Hertha opgepikt. 5-1. Kort voor het einde werd het meteen mooie kopbal nog 6-1. Doelpuntenmakers, Rico, Ryan en Niels. Weer drie punten in de pocket